ТОП коефициенти като за ФИНАЛ: Франция и Аржентина с изравнени шансове за световната титла!


ТОП коефициенти като за ФИНАЛ: Франция и Аржентина с изравнени шансове за световната титла!
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive.bg

3145 0

Време е за финал! Тази вечер отборите на Аржентина и Франция се изправят един срещу друг в сблъсък за световната титла на Мондиал 2022. Срещата се очаква с огромен интерес, а съдейки по коефициентите на Sesame.bg, се очертава да бъде и изключително равностойна.

Аржентина или Франция: кой ще бъде световен шампион?

Въпреки че започна с поражение от Саудитска Арабия, Аржентина успя да запише страхотна серия от победи, с които да си прокара път към големия финал и шанс за трета световна титла. "Гаучосите" искат да спечелят трофея и заради Лионел Меси, за когото това ще бъде последен мач на световно първенство.

Франция мечтае за втора поредна световна титла

От другата страна пък е действащият световен шампион Франция, който стигна безпрепятствено до големия финал, макар и да не бе докрай убедителен във всеки един от мачовете си. За финала Sesame.bg предлага летящи коефициенти на краен резултат, като за победа на Аржентина ставката е 2.85, а за Франция - 2.89.

Двубоят обаче може да влезе и в продължения и дузпи, ако двата тима завършат наравно в редовните 90 минути. Затова от Sesame.bg предлагат и пазари за това кой ще стане световен шампион, независимо от метода на победа. За световна титла на Аржентина ставката е 1.90, а за триумф на Франция - 1.91.

Лионел Меси срещу Килиан Мбапе

Битката на финала ще бъде и на индивидуално ниво, тъй като суперзвездите в двата състава Лионел Меси и Килиан Мбапе водят спор за три отличия - за "Златната топка", за "Златната обувка" и за наградата за най-много асистенции. В момента и Меси, и Мбапе имат по пет гола. За гол на Меси на финала Sesame дава 2.54 коефициент, а за гол на Мбапе - 2.72.

*Коефициентите, които Sesame.bg предлага, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички