Емилиано Мартинес: Ще опитаме да нараним французите възможно най-много


Емилиано Мартинес: Ще опитаме да нараним французите възможно най-много
Снимка: Getty Images

2721 0

Вратарят на националния отбор на Аржентина - Емилиано Мартинес, взе участие в пресконференцията на "гаучосите" преди финала на Световното първенство по футбол в Катар срещу Франция.

Стражът на "Ла Албиселесте" обясни как неговият отбор е анализирал подробно Франция преди финала на Мондиал 2022 в неделя (18 декември).

"Това е съперник, с когото можехме да се срещнем на осминафиналите. Бяхме ги анализирали. Те имат качество и спечелиха Световното първенство през 2018 година. Те имат страхотни играчи, но ние ще се опитаме да играем нашата собствена игра и да ги нараним възможно най-много", каза Мартинес.

Аржентинците преоткриха своята форма след шокиращо поражение с 2-1 от Саудитска Арабия в откриването на Световното първенство. Те победиха Австралия, Холандия и Хърватия в елиминациите, за да се класират за финала на стадион "Лусаил".

Разбира се, Емилиано Мартинес е ключова част от състава на Скалони и той има огромни заслуги за класирането на Аржентина в решаващия мач в Катар.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдиньо прогнозира, че Лео Меси ще "унищожи" Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички