Легендарен немски футболист посочи как Аржентина ще спечели финала на Мондиал 2022


Легендарен немски футболист посочи как Аржентина ще спечели финала на Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

2133 0

Легендата на Германия - Юрген Клинсман, смята, че във финала на Световното първенство по футбол между Франция и Аржентина, "гаучосите" маскимално трябва да улеснят Лионел Меси - който ще бъде подложен на изключителен натиск да направи нещо невероятно.

Легендарният футболист на Бундестима също сподели, че "блясъкът на Меси" ще направи разликата в решаващия мач в Катар. Клинсман вярва, че Аржентина е фаворит, ако успее да контролира емоциите си. Той смята, че "Ла Албиселесте" е наясно колко близо е до спечелването на световната титла.

"Мисля, че всичко донякъде се свежда до емоционалния фактор. Ако Аржентина успее да балансира емоциите си може да стигне до победата. Видяхме колко нервни бяха срещу Мексико в групите и за малко да се "спънат", каза Клинсман за BBC.

"Ако Аржентина успее да балансира емоционалната си страна, то те ще спечелят титлата. Блясъкът на Меси също трябва да изиграе важна роля. "Гаучосите" са моя фаворит", каза още Клинсман.

Финалът в Доха е с начален час 17:00 (българско време), а в ТОЗИ МАТЕРИАЛ, може да се запознаете с всичко, което трябва да знаете за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички