Финал на Световно първенство 2022: Пълен наръчник за Аржентина - Франция (ВИДЕО)


Финал на Световно първенство 2022: Пълен наръчник за Аржентина - Франция (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

20249 0

Дойде големият ден на Световно първенство 2022 - след 63 изиграни двубоя, редица обрати, много изненади и сериозна драма в елиминациите, днес ще се изиграе финалът на Мондиал 2022, а в него съперници са Аржентина и Франция. 

Шампионът от 2018 година ще защитава трофея си срещу "гаучосите", които са готови на всичко, за да вземат златото в последния голям шампионат на Лионел Меси с екипа на страната. Всичко интересно преди срещата, статистики, тактически решения, анализ на съдията и още много - гледайте в епизода на "Точно попадение", посветен на финала, или продължавайте да четете: 

Финалът Аржентина - Франция - всичко, което трябва да знаете 

Това ще е 22-ият финал на Световно първенство, като за пореден път няма да видим "нов" шампион, тъй като един срещу друг се изправят 2-кратни първенци на мондиали. След 19:00 часа българско време една от двете страни ще сложи трета звезда на своята национална фланелка. 

Аржентина и перфектната ѝ тактическа вариативност 

Лионел Скалони се доказа пред света като изключително добър тактик, който познава отлично своята селекция. Използвайки няколко постройки, той изведе Аржентина до финал и е на крачка от това да постави името си завинаги в историята на световния футбол. 

Коя е най-предпочитаната постройка за финала; трябва ли Ди Мария да започне като титуляр и зависима ли е Аржентина от Лионел Меси - разберете, гледайки видеото: 

 

Предвидимата Франция и непредвидимия ѝ лидер 

За разлика от Скалони, Дидие Дешан не прави експерименти със своята селекция. Въпреки че е опитваше да наложи схема с трима централни защитници през последните две години, той се върна към традиционното 4-3-3 и не го е променял по време на финалите в Катар. 

В същото време обаче в тази схема "преоткрихме" Антоан Гризман, който може и да няма гол на Световното, но е моторът на този отбор на Франция - защо и как - гледайте видеото с очаквания състав на Франция, колко е важен Гризман и коя е зоната, която може да създаде най-големи проблеми за световния шампион: 

 

Кой е съдията във финала и какво трябва да знаете? 

Симон Марчиняк е избраникът за финала на Световното, като до момента той е ръководил две срещи - по една с участието на двата финалиста в Катар. 

Какво да очакваме като представяне от него, ще видим ли много картони и какво казва историята във финалите - гледайте сега: 

Битката Лионел Меси - Килиан Мбапе

Вярно е, че не трябва да се робува на имена, когато става въпрос за национални отбори. Но в същото време няма как да не обърнем внимание на битката между двете големи звезди, които са и съотборници в ПСЖ - Лионел Меси и Килиан Мбапе. 

Кой ще има по-добър двубой, кой ще грабне Златната топка и кой ще ликува във финала - гледайте във видеото: 

Интересни пазари и коефициенти за Аржентина - Франция 

Партньор на предаването "Точно попадение" е българската платформа за онлайн спортни залози и казино игри - Sesame.bg, като използвахме техните пазари и коефициенти, за да разберем настроенията на букмейкърите за предстоящия двубой. 

Фаворит в мача обаче няма - разликата в коефициентите е много малка (едва няколко стотни), като се очакват малко голове, много напрежение и интересни герои. 

Прогнозите на специалистите 

В последния сегмент от предаването 4-мата участници дават своите идеи за интересни пазари и коефициенти за предстоящия финал между Аржентина и Франция - ето ги и тях: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички