Тайсън Фюри даде интересен пример с Кристиано Роналдо и отсече: Времето не чака никого


Тайсън Фюри даде интересен пример с Кристиано Роналдо и отсече: Времето не чака никого
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

37038 0

Британският боксьор Тайсън Фюри изрази мнение, че възрастта не прощава на никого и намекна, че времето на Кристиано Роналдо на върха на световния футбол може би вече е приключило!

Фюри, който наскоро прегази Дерек Чисора на стадиона на Тотнъм, говореше за ключовата си победа над Владимир Кличко от 2015 г., признавайки, че фактът, че украинецът тогава е бил на 38 години и е навлизал в заключителния етап от кариерата си, е бил голям фактор в негова полза.

"По това време да победиш Кличко беше като да изкачиш Еверест. Аз бях пълен аутсайдер и хората си мислеха, че ще бъда разбит на парчета. Той беше шампион в продължение на 11 години и в един момент се смяташе, че е непобедим, но аз отидох в Германия и го бих", спомни си Фюри в интервю пред "TalkSport".

"В този спорт не е толкова до това колко по-добър е единият от другия. Става въпрос за естествени неща, като възрастта. На 38 години вече навлизаш в упадък, без значение дали искаш да го признаеш или не", допълни още боксьорът и след това даде пример с CR7:

"Ако погледнеш към Кристиано Роналдо - той е на 37 години, има най-добрите доктори, най-добрите физиотерапевти... но дори Роналдо е "по пързалката" вече. В този смисъл, дори някой, който се грижи за тялото си по такъв начин, рано или късно възрастта го "хваща". А представете си за какво става въпрос, когато говорим за боксьор, който е бил удрян в продължение на 20 години. Времето не чака никого, без значение как си живял! Може да не си пил алкохол никога през живота си, може да не си имал никакви трудности... няма значение кой си - в даден момент възрастта те застига!", завърши коментара си по темата 34-годишният Тайсън Фюри.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Федерацията на Португалия не издържа: поредният слух за Роналдо бе разбит

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички