Става страшно: Аржентина вади още от тежката артилерия в помощ на Меси за Мондиал 2022 (ВИДЕО)


Става страшно: Аржентина вади още от тежката артилерия в помощ на Меси за Мондиал 2022 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2786 0

Аржентина потегли кошмарно в старта на участието си на Световното първенство 2022, след като допусна сензационен обрат от Саудитска Арабия. Последва обаче много важен успех и по-добра игра срещу Мексико, преди Лионел Меси и компания да излязат срещу Полша в не по-малко важен дуел.

Любопитното е, че за сблъсъка със северноамериканската страна от футболната федерация на Аржентина бяха изпратили 200 привърженици от популярната фракция Barra Bravas (съставена от фенове на различни аржентински клубове).

Оказва се, че видяното се е харесало на хората от федерацията и те ще изпратят още запалянковци от фракцията, за да подкрепят сънародниците си и срещу Полша. От Аржентина са готови на всичко, което би могло някак да помогне на страната.

Така изпратените 200 души след срама срещу Саудитска Арабия ще получат подкрепление още за третия кръг от груповата фаза. Всички те ще пристигнат в Катар с тази мисия.

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички