Лео Меси: Падна ни тежест от раменете, спокойни сме да започнем наново


Лео Меси: Падна ни тежест от раменете, спокойни сме да започнем наново
Снимка: Getty Images

1715 0

Аржентина се съвзе от шока, който Саудитска Арабия ѝ нанесе, побеждавайки с пълен обрат за 2:1 в първия мач на двата тима от Световното първенство в Катар. "Гаучосите" си изкараха гнева на Мексико след успех с 2:0, в основата на който очаквано беше легендарният Лео Меси.

Бившият голмайстор на Барселона реализира страхотно попадение и асистира за второто такова на Енцо Фернандес. След победата самият той призна, че от раменете на него и съотборниците му се е свалил огромен товар, след който могат да гледат смело напред.

"Това е товар, който падна от раменете ни", заяви накратко Меси, цитиран от "Мирър". Той коментира, че сега всичко е връцете на отбора и това дава нужното спокойствие.

"Причина да сме щастливи е, че сега сме с изчистени и спокойни умове, поради това, че всичко зависи от нас отново. Спокойни сме да започнем отново и отново да правим това, което сме тук.

Знаехме, че (мачът с Мексико) ще бъде от изключителна важност за нас. Бяхме нетърпеливи да обърнем нещата в наша полза. Сега можем да погледнем към двубоя с Полша по различен начин", завърши Лео Меси.

Ето кой е единственият футболист, участвал в повече голове на световни от Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички