Арабският "снайперист" на Мондиал 2022: телефон, бинокъл и всеки играч е под "прицел" (ВИДЕО)


Арабският "снайперист" на Мондиал 2022: телефон, бинокъл и всеки играч е под "прицел" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3099 0

Имаше известни резерви относно привържениците, които ще посетят на живо двубоите от Световното първенство 2022. Повечето от тях се сбъднаха, а от друга страна прави впечатление, че посещаемостта на сблъсъците далеч не е "като за световно", въпреки че от домакините се опитват да го представят по този начин.

И все пак феновете по трибуните са все така колоритни. Вече имаше няколко интересни случаи - стартът бе сложен със запалянко, подкрепящ Еквадор, който открито посочи, че катарските пари са причина за отмяната на гол от ВАР в откриващия двубой.

Той си навлече гнева на фен на домакините и се стигна до размяна на реплики. Последваха няклко разказа на английските привърженици за това как са попадали в палатите на местни хора, които си имали лъвове, маймуни и други нетрадиционни "притежания".

Разбира се, не можем да пропуснем и фена на Саудитска Арабия, който бе заснет как се съблича при гола на Роберт Левандовски, само за да остане по тениска на... Полша.

Най-новото любопитно видео с участие на запалянко пък показва как той използва бинокъл и телефон, за да прецени нещо. Стартираха шегите, че си е измислил свой ВАР, а други призоваха да му се покаже как да приближава с камерата от телефона. Вижте нетрадиционната ситуация по-долу в материала.

Всички най-важни и любопитни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

@bestoffootball Let us introduce to you... The real VAR 😂😂 @Cristina Ballesteros #foryourpage #fyp #worldcup2022 #VAR #football ♬ origineel geluid - Bestoffootball

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички