Великият боксьор Канело Алварес заплаши Лео Меси, аржентинецът поругал фланелка на Мексико! (ВИДЕО)


Великият боксьор Канело Алварес заплаши Лео Меси, аржентинецът поругал фланелка на Мексико! (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3855 0

Аржентина си изля гнева от изненадващата загуба с 1:2 от Саудитска Арабия, побеждавайки безапелационно с 2:0 състава на Мексико във втория мач от групите на Световното първенство в Катар

Огромна заслуга за успеха имаше легендарният Лео Меси, който напомни за себе си, реализирайки страхотно попадение от далечна дистанция и асистирайки за второто. В изблика си на радост обаче бившият ас на Барселона засегна опонента и неговите фенове след победата.

Видео показва радостта от съблекалнята на "гаучосите" след двубоя с Мексико. На него се вижда и самият Меси, който скача и пее със своите съотборници. По-интересното обаче е, че под него, на земята стои хвърлена фланелка на опонента. 

Малко преди това аржентинецът сваля обувките си и ги чисти, ритайки неволно въпросната тениска. Това вбеси великия мексикански боксьор Канело Алварес, който реагира бурно след видяното, което счел за поругаване на неговата родина. Той използва социалните мрежи, за да заплаши един от най-великите футболисти в историята, обвинявайки го, че е изчистил пода с фланелка на Мексико.

"Видях Меси да чисти пода с наша тениска и флаг. Трябва да се моли на Бог да не го намеря. Както аз уважавам Аржентина, така той трябва да уважава Мексико. Не говоря за страната като цяло, а за л***арщината, която Меси направи", коментира Канело. Думите му предизвикаха ответна реакция от привърженици на Лео, които защитиха своя любимец.

Ето какво каза Меси след победата над Мексико

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички