Луис Енрике след Испания 1:1 Германия: Чувството в съблекалнята беше малко странно


Луис Енрике след Испания 1:1 Германия: Чувството в съблекалнята беше малко странно
Снимка: Getty Images

6188 0

Наставникът  на Испания - Луис Енрике, няма притеснения за позицията на своя отбор в Група "Е" на Мондиал 2022 след равенството 1:1 срещу Германия в неделя вечер. *Вижте пълното класиране по групи в Катар (последвайте линка).

"На теория това беше групата на смъртта. Ако ми бяха казали, че след равенството ще сме лидери и ще зависим от себе си, бих се съгласил. Равенство срещу Япония ни е достатъчно, но няма да спекулираме", каза Енрике на пресконференцията си след двубоя и допълни:

"Жалко е, че не победихме, но трябва да сме щастливи, тъй като сме лидери в групата на смъртта. Когато бе изтеглен жребият, всички въздишаха от качеството, което тази група предлага. Състезанието е кратко, така че няма смисъл да говорим за калкулации. Ще преценим опциите си за стартовите 11 футболисти. Сега започва надпреварата за всичко или нищо. Това е нашата реалност, а целта ни е да сме първи в групата".

"Германия трябва да мисли за победа срещу Коста Рика, който има добър състав. Може да сте сигурни, че ние ще играем за победа срещу Япония", увери Луис Енрике, а за финал добави, че футболистите му са разочаровани след 1:1 с Германия:

"Има разочарование сред футболистите. Чувството в съблекалнята беше малко странно. Можехме да се защитаваме по-добре, но равенството е справедливо бих казал. Можехме да спечелим, както и да отбележим решителен гол. Германия е футболна сила. Не можем да отхвърлим възможността да спечелят Световното първенство, но ние им се опълчихме".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ханзи Флик доволен от Германия: Може би това е искрата, от която се нуждаехме!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички