След скандална проява на Лионел Меси - налагат сериозна забрана на аржентинеца?


След скандална проява на Лионел Меси - налагат сериозна забрана на аржентинеца?
Снимка: Getty Images

73515 0

Легендата на Аржентина - Лионел Меси, се наслаждава на страхотни изяви на Световното първенство по футбол в Катар, но наскоро се появи информация, че го грози сериозна забрана.

"Гаучосите" се справиха с Мексико, побеждавайки страната с 2:0 в груповата фаза, а едно от попаденията бе дело именно на Меси. След края на мача Бълхата си размени тениската с Андрес Гуардадо, а след това в съблекалнята на "Ла Албиселесте" бяха излъчени шокиращи кадри.

 

По време на празненствата на "гаучосите" се видя как Меси настъпва тениската Гуардадо и я подритва, докато събува своите бутонки. Това никак не се хареса на мексиканския народ, който скочи срещу него в социалните мрежи.

37-годишният мексикански политик Мария Клементе Гарсия Морено е изпратил документ до Външното министерство на Мексико, в което е заявил, че Меси е поругал достойнството на страната и трябва да се превърне в "персона нон грата", като му бъде забранено навлизането на мексиканска територия.

Преди да се появи тази информация за забраната на Меси, величието в бокса - мексиканецът Канело Алварес, заплаши аржентинеца за проявеното неуважение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички