Дъмфрис избухна с остроумие на странен въпрос за Меси и Мондиал 2022 (ВИДЕО)


Дъмфрис избухна с остроумие на странен въпрос за Меси и Мондиал 2022 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1785 0

Една от звездите на Нидерландия Дензъл Дъмфрис говори дни преди четвъртфинала срещу Аржентина на Световното първенство по футбол. На крайния бранител му се наложи да отговаря на леко странен журналистически въпрос, касаещ голямата звезда на противниковия тим - Лионел Меси.

"Осъзнавате ли, че ако елиминирате Меси, няма да поставите само Аржентина в траур, но и целия свят?" - гласеше запитването, но Дъмфрис намери точните думи, с които да отговори:

"Мисля, че има 16 милиона души в Нидерландия, които няма да поставим в траур. За тях играем, нали?" - отвърна футболистът на италианския гранд Милан. Той ще бъде с ключова роля за спирането на атомното нападение на Аржентина, като неговите функции в нападение са дори още по-впечатляващо изпълнявани.

Разбира се, запитването на журналиста към Дъмфрис е породено от факта, че немалко привърженици на футбола биха искали да видят Лионел Меси като световен шампион.

Вижте кога ще се състои двубоят между Нидерландия и Аржентина, както и пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички