След скандала на Мондиал 2022: Андре Онана сложи край на кариерата си за националния отбор на Камерун


След скандала на Мондиал 2022: Андре Онана сложи край на кариерата си за националния отбор на Камерун
Снимка: Getty Images

1368 0

Вратарят на националния отбор на Камерун и италианския гранд Интер - Андре Онана, обяви, че официално се оттегля от международния футбол едва на 26-годишна възраст.

Припомняме, че доста информации посочиха, че стражът на "лъвовете" е влязъл в пререкание с националния селекционер на Камерун - Ригоберт Сонг, непосредствено преди срещата на тима от Мондиал 2022 срещу Сърбия от груповата фаза на надпреварата. 

"Всяка история, колкото и красива да е, винаги има своя край. И моята история с националния отбор на Камерун стигна дотук. Играчите идват и си отиват, но Камерун винаги е преди всеки човек или играч.

Любовта ми към Камерун и фланелката на националния отбор и към нашите фенове, които винаги са ни подкрепяли, независимо от трудностите, ще продължава.

Чувствата ми не са се променили. Моето камерунско сърце ще продължи да бие, където и да отиде, ще се бори винаги да вдига знамето на Камерун възможно най-високо.

Ще продължа да подкрепям Камерун като фен, точно както правят 27 милиона камерунци във всеки мач. Мога само да благодаря на всички, които ми се довериха и повярваха, че успях да допринеса за отбора", написа Онана в Twitter.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички