Прогоненият Андре Онана каза своята истина за скандала, който го прати у дома


Прогоненият Андре Онана каза своята истина за скандала, който го прати у дома
Снимка: Getty Images

4430 0

Титулярният вратар на Камерун Андре Онана, който бе изваден от състава на тима на Световното в Катар преди мача със Сърбия, излезе с изявление по случая. Според слуховете той не е спазил указания на треньора Ригоберт Сонг и е влязъл в конфликт с него.

Стражът на Интер вече е напуснал Катар и в социалните мрежи реши да каже своята истина. Той не отрече, че е имал конфликт със своя треньор.

"Искам да изразя своята любов към Страната си и Националния отбор. Вчера не ми беше позволено да бъда на терена, за да помогна на Камерун, да помогна на отбора да постигне поставените цели. Винаги съм се държал така, че да водя отбора към успеха, държал съм се възпитано.

Положих всички усилия, похабих цялата си енергия, за да намеря решение на ситуацията, но от другата страна такова желание нямаше. Някои моменти е трудно да се приемат. Въпреки това, аз винаги уважавам и подкрепям решенията на хората над мен, които имат за цел да доведат нашия Отбор и Страната ни към успеха.

Изпращам цялата си сила на моите съотборници, защото показахме, че можем да стигнем много далеч в този турнир. Ценностите, които насърчавам като човек и играч, са ценностите, които ме характеризират, ценностите, които семейството ми даде още като дете. Да играя за Камерун винаги е било привилегия. На първо място е Нацията, винаги ще бъде така.

Благодаря!", написа Онана в социалните мрежи. А ето как коментира скандала треньорът на Камерун Ригоберт Сонг. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички