Дешан не бил "за" връщането на Бензема в националния, сторил го по принуда?


Дешан не бил "за" връщането на Бензема в националния, сторил го по принуда?
Снимка: Getty Images

1521 0

Селекционерът на Франция Дидие Дешан не е искал да връща в националния отбор носителя на "Златната топка" за 2022 година - Карим Бензема. Направил го е едва ли не по принуда, заради блестящото му представяне с екипа на Реал Мадрид.

Това твърди журналистът Ромен Молина, като добавя, че реабилитирането на нападателя при "петлите" е предизвикало недоволството на част от играчите на Дешан. Сред тях са Юго Лорис, Антоан Гризман, Пол Погба и Оливие Жиру. "Те не казаха нито "да", нито "не", пише журналистът.

Най-големият проблем е бил отношението на Гризман към връщането на Бензема в състава. Футболистът на Атлетико (Мадрид) е бил недоволен, тъй като е смятал, че съотборникът му привлича цялото внимание към себе си.

"Впечатлението е, че днешните футболисти са герои от някакво риалити шоу", отбелязва Молина. Междувременно, Бензема отпоследва съотборниците си във Франция, ето кои продължава да следи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички