Приключва ли с футбола? Бившата звезда на Челси Франк Льобьов загатна, че Н'Голо Канте може да окачи бутонките


Приключва ли с футбола? Бившата звезда на Челси Франк Льобьов загатна, че Н'Голо Канте може да окачи бутонките
Снимка: Getty Images

1448 0

Бившата звезда на Челси - Франк Льобьов, шокира феновете на Челси и футбола като цяло с твърдението си, че един от любимците на запалянковците Н'Голо Канте съвсем скоро може да прекрати знаменитата си кариера.

Френският полузащитник пропусна Световното първенство в Катар, а за "сините" не е играл от лятото, поради контузия в подколянното сухожилие. Това се случи в двубоя срещу Тотнъм на 14-и август. Според бившия защитник, който вече се подвизава като спортен анализатор, Канте скоро може да бъде принуден да окачи бутонките.

"Не съм разговарял лично с Канте относно физическото му състояние и как се чувства, но може да се окаже, че наближава края на кариерата си. Трябва да разберем, че говорим за човешко същество. Изведнъж тялото ти казва, добре, стига, остави ме на мира", коментира Льобьов пред "Safe Betting Sites", съветвайки французина.

"Краят е част от кариерата ти и трябва да избереш правилния момент да се откажеш. Дори да не искаш и да играеш страхотно. Трябва хората да ти завиждат, не съжаляват. Така че трябва да вземеш решение на своя глава. Нужно е да говориш със семейството си и да приемеш, че е приключило. Не знам за състоянието му, но ако усеща, че може да помогне на Челси, тогава трябва да остане", завърши той.

Ето с каква сума са готови да се разделят "сините" за заместник на Канте

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички