След расисткия скандал: Звезди на Франция деактивираха акаунтите си


След расисткия скандал: Звезди на Франция деактивираха акаунтите си
Снимка: Getty Images

9470 0

След като през вчерашният ден Байерн Мюнхен трябваше да защитава своя футболист - Кингсли Коман от расистки коментари в социалните мрежи, стана ясно, че още няколко от звездите на Франция са били принудени да предприемат мерки против гнусните обиди от потребители в интернет пространството. 

Този път в обект на атаки се е превърнал младата звезда на Реал Мадрид - Орелиен Чуамени. Полузащитникът, който изигра много силен турнир в Катар, се пропука по време на дузпите срещу Аржентина във финала, като дори не успя да оцели и вратата, за което старателно помогна и Емилиано Мартинес. 

Това бе и втората капка, която сложи точка на спора и даде на "гаучосите" така желаната Световна купа, докато Франция трябваше да се задоволи само със сребърните медали този път. Неуспехът явно доста е поизнервил някои от феновете на "петлите", които са решили да залеят профила в Instagram на Чуамени, Коман и Коло Муани с расистки обиди, въпреки чудесните си изяви по стадионите в Катар. 

Това е принудило футболистите да деактивират възможността за коментари под постовете в профилите си, надявайки се, че по този начин нещата ще се успокоят. Въпреки всичко преживяно, хиляди французи посрещнаха "трикольорите" като шампиони. (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички