Респект: Играчите на Аржентина отидоха да прегърнат тези на Франция след финала (ВИДЕО)


Респект: Играчите на Аржентина отидоха да прегърнат тези на Франция след финала (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1875 0

Аржентина стигна до третата си световна титла в историята, след като победи Франция на финала на Мондиал 2022. "Гаучосите" стигнаха до трофея по най-драматичния начин - след дузпи, за да направят загубата на "петлите" още по-болезнена.

След победната дузпа футболистите на Аржентина изпаднаха в див екстаз от големия триумф, но на по-късен етап те не забравиха да се върнат да поздравят опонентите си за двубоя.

В социалните мрежи се появиха кадри как няколко играчи на Аржентина отиват да утешат футболисти на Франция след последния съдийски сигнал. "Албиселесте" показаха респект и уважение към съперника, макар и често да са критикувани за това, че не са уважителни към противниците. 

Футболистите на Аржентина направиха лошо впечатление в двубоя срещу Нидерландия, който също бе спечелен с дузпи. Тогава няколко играчи на "гаучосите" си позволиха да се изплезят на "лалетата" - грозна постъпка, с която едва ли се гордеят.

Срещу Франция обаче Аржентина показа нужното уважение и не забрави да поздрави съперника. Или поне по-голямата част от футболистите на "гаучосите":

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички