След жестокия сблъсък: Защитник на Саудитска Арабия се подложи на операция


След жестокия сблъсък: Защитник на Саудитска Арабия се подложи на операция
Снимка: Getty Images

1628 0

Защитникът на Саудитска Арабия Ясер Ал-Шахрани е преминал успешна операция на панкреаса, а новината бе обявена в профилите на отбора в социалните мрежи.

30-годишният бранител се сблъска жестоко със собствения си вратар в края на мача срещу Аржентина от Мондиал 2022, който изненадващо бе спечелен след обрат от 0:1 до 2:1, и впоследствие бе изнесен на носилка.

"Ясер Ал-Шахрани премина успешна операция на панкреаса в клиника в Рияд (б.р. - столицата на Саудитска Арабия). Той остава под пълното наблюдение на медицинския щаб. Саудитското футболно семейство пожелава на Ясер бързо възстановяване", се казва в кратката публикация.

На този етап не се съобщава дали Ал-Шахрани е аут до края на Световното в Катар. За състава на Ерве Ренар предстои битка с Полша, която е насрочена за 26 ноември (15:00 часа). "Зелените соколи" са лидери в Група "С" с актив от 3 точки. Втори и трети са поляците и Мексико с по един пункт, а Аржентина е на дъното с 0 точки. 

*Още от последните новини за Световното първенство в Катар четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички