След финала на Световното: Меси опита да целуне Де Пол по устата, но той се дръпна (ВИДЕО)


След финала на Световното: Меси опита да целуне Де Пол по устата, но той се дръпна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1999 0

Изминаха близо два месеца след мечтания триумф за Аржентина на Световното първенство по футбол. Радостта за Лионел Меси и компания бе огромна, а трофеят накара всички в родината му да го боготворят дори още повече.

Именно седемкратният носител на "Златната топка" бе най-добрият футболист на южноамериканската страна. Меси дори бе определен за играч на турнира, като бе близо до това да бъде и голмайсторът, но Килиан Мбапе избухна във финала.

След последния съдийски сигнал пък на терена настъпи "пълна лудница" и всички играчи и хора от щаба на Аржентина нахлуха на терена в буйна радост. Почти два месеца след въпросния момент пък в интернет пространството набира популярност любопитен кадър.

На него се вижда как по време на празненствата Лионел Меси е със своя добър приятел Родриго Де Пол. Двамата се прегръщат радостно, а в даден момент изглежда сякаш Лео понечва да целуне Де Пол по устата, а халфът се отдръпва, след което отново се прегръщат. Можете да видите любопитния момент чрез видеото по-долу в материала.

Неслучайно съвсем наскоро Родриго Де Пол призна, че първото нещо, което си е помислил след финала, било да прегърне Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички