Емилиано Мартинес проговори за неприличния жест: Лео Меси ме посъветва да...


Емилиано Мартинес проговори за неприличния жест: Лео Меси ме посъветва да...
Снимка: GettyImages

5946 0

Вратарят на Аржентина - Емилиано Мартинес разкри, че Лионел Меси го е посъветвал да не прави скандалния жест, след като стражът спечели наградата "Златна ръкавица" на Мондиал 2022.

"Съжалявам ли за празненствата? Е, има неща, които не бих повторил по същия начин, не съм имал за цел да нараня някого. През цялата си кариера съм играл с французи и никога не съм имал проблем... Можете да попитате Жиру какъв човек съм. Много харесвам френската култура и манталитет", каза Еми Мартинес.

"Жестът, който направих с трофея за най-добър вратар, беше шега със съотборниците ми. Вече го бях правил на Копа Америка и всички ми казаха: "Няма начин" да го направи отново. Дори Меси ме посъветва да не го правя. Направих го за тях, нищо повече", добави стражът.

Мартинес беше избран за вратар на турнира заради блестящите си изяви в Катар. Стражът на Астън Вила отнесе доста критики поради начина, по който изрази своята радост. Мнозина фенове и експерти изтъкнаха, че поведението на футболиста противоречи на духа на играта, а други пък се посмяха много добре.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В ПСЖ вярват, че Лео Меси ще изведе тима до триумф в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички