Родриго Де Пол: Първото, което си помислих след финала? Да прегърна Меси!


Родриго Де Пол: Първото, което си помислих след финала? Да прегърна Меси!
Снимка: Getty Images

2317 0

Полузащитникът на Атлетико (Мадрид) и националния отбор на Аржентина Родриго Де Пол заяви, че първото нещо, което е направил след последния съдийски сигнал на финала на Мондиала срещу Франция, е било да прегърне Лео Меси. Футболистът сподели, че чувства легендата като по-голям брат.

"Първото, което помислих, бе да прегърна Лео, защото Световното първенство бе много силно на емоции - от едната крайност в другата. Когато Гонсало (б. а. - Монтиел) отиваше да изпълни последната дузпа, знаех, че, ако вкара гол, ще изтичам да прегърна Лео", каза халфът в интервю за "Fox Sports".

Той твърди, че е щял да играе на свой риск в четвъртфинала срещу Нидерландия, дори и да му бяха казали, че има 80% вероятност да скъса мускул.

"Нямам скъсан мускул, но лекарите искаха да мина магнитен резонанс. Отказах, защото знаех, че ще намерят причина да не играя до края на турнира", признава играчът на Атлетико. А ето с кого пияният Де Пол е объркал любимата си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички