В Испания: Лео Меси по-близо отвсякога до Барселона!


В Испания: Лео Меси по-близо отвсякога до Барселона!
Снимка: Guliver/GettyImages

8649 0

Легендата на Барселона и настояща суперзвезда на ПСЖ - Лео Меси, е по-близо отвсякога да се завърне на "Камп Ноу" поради проблеми в ръководството на парижани, информират медиите в Испания.

Договорът на аржентинеца с "принцовете" изтича това лято, след което ще стане свободен агент. "El Nacional" споделя, че френският гранд трябва да намали заплатите си с до 30%, за да избегне дела срещу себе си. Клубът надхвърля лимита с цели 390 млн. евро през последната година и пред ръководството има много работа по въпроса.

Именно тази нестабилност в отбора бута Меси все по-близо до мечтаното завръщане при каталунците, които от своя страна все още са във финансова криза. Президентът Жоан Лапорта също потвърди, че клубът ще цели да намали разходите по заплати с поне 70 млн. евро през лятото.

Евентуална подобна сделка ще бъде сбъдната мечта за голяма част от феновете на Барселона, които искат да видят един от най-великите играчи в историята отново носещ цветовете на любимия им тим. Тези на ПСЖ от своя страна ще се надяват това да не се случи, тъй като възлагат огромни надежди на звездното си трио в нападение с желание да триумфират в Шампионска лига.

Междувременно стана ясно дали Меси ще може да помага на ПСЖ срещу Байерн Мюнхен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички