Серхио Агуеро посочи двата отбора, които могат да изненадат всички на Световното първенство в Катар


Серхио Агуеро посочи двата отбора, които могат да изненадат всички на Световното първенство в Катар
Снимка: Getty Images

1032 0

Легендата на Манчестър Сити и аржентинския национален отбор - Серхио Агуеро посочи отборите, които имат потенциала да изненадат всички на Световното първенство по футбол в Катар.

Пенсионираната аржентинска звезда наскоро заяви, че ще подкрепи страната си за спечелването на желания международен турнир. Той обаче избра и два подценени отбора, които биха могли да затруднят по-големите имена в турнира - Канада и Еквадор.

"Еквадор има много добър отбор, Канада също. Те са отбори без ясни традиции на световните първенства, но имат поколение футболисти, които могат да им доставят много емоции и успехи", каза бившият футболист за "Stake".

Еквадор ще трябва да се изправи срещу Сенегал, Нидерландия и Катар в своите мачове от група "А" на Мондиала. Тъй като се очаква холандците да завоюват първото място в групата, южноамериканската страна ще трябва да надмине очакванията, за да продължи напред.

Канада, от своя страна, е в група "F" и ще и бъде трудно да си осигури място в директните елиминации, тъй като ще се изправя срещу Белгия, Хърватия и Мароко. Левият защитник на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис и нападателят на Лил Джонатан Дейвид ще бъдат жизненоважни за осигуряването на победи, ако "кленовите листа" искат да изненадат съперниците си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фенове на Аржентина "избухнаха" с расистки обиди към Франция и Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички