Кайседо: Мечтая целият свят да говори за Еквадор!


Кайседо: Мечтая целият свят да говори за Еквадор!
Снимка: Getty Images

926 0

Звездата на Еквадор Мойсес Кайседо мечтае за това целият свят да говори за страната му по време на Световното първенство по футбол в Катар. Халфът, който скоро ще навърши 21, е сред най-ярките таланти на Висшата лига, а сега ще опита да помогне на родината си на най-голямата сцена.

Най-силното класиране на Еквадор на световни финали е 1/8-финал през 2006-а, а сега Кайседо мечтае неговата страна да прескочи осминафиналите и да стигне поне до 1/4-финалната фаза.

Говорейки пред сайта на FIFA за амбициите си, Кайседо заяви: "Искам да се получи едно страхотно световно първенство, играейки с Еквадор, най-доброто за всички времена. Нямам предвид просто да стигнем до четвъртфиналите, казвам да направим страхотно Световно първенство."

"Мечтая да го направя едно невероятно Световно първенство, да накарам целия свят да говори за Еквадор и съм сигурен, че ще успеем да направим точно това", добави още Кайседо.

Всичко за Мондиал 2022 ще намерите в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички