Серхио Агуеро изригна към нидерландците: Ходете да играете ФИФА!


Серхио Агуеро изригна към нидерландците: Ходете да играете ФИФА!
Снимка: Getty Images

7282 0

Бившият национал на Аржентина Серхио Агуеро се подигра с Нидерландия с пост в социалните мрежи, след като "лалетата" загубиха от неговата нация на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол вчера (9 декември).

Пенсионираният футболист цитира снимка на "Ла Албиселесте", в която играчите празнуват победата си над Нидерландия с думите: "Ходете да играете ФИФА".

Лаутаро Мартинес вкара последната дузпа за аржентинците, която ги накара да празнуват на центъра на терена. На снимката се вижда как Николас Отаменди, обърнат с лице към нидерландците с ръце до ушите, докато тича редом със своите съотборници.

По-късно самият той говори за момента, обяснявайки, че е бил роден от противников играч, който се опитвал да окаже натиск върху "гаучосите" по време на дузпите.

Самият Серхио Агуеро, след като прекрати кариерата си, засили присъствието си в онлайн пространството, като редовно прави включвания на живо в платформата "Twitch", а и разбира се, не пропуска да коментира мачове в други социални платформи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меси призна, че Диего Марадона винаги е с Аржентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички