Вегхорст разказа за нов сблъсък с Меси, стана ясно защо Лео го обиди


Вегхорст разказа за нов сблъсък с Меси, стана ясно защо Лео го обиди
Снимка: Getty Images

4332 0

Нападателят на Нидерландия Ваут Вегхорст изказа своята версия за конфликта си с капитана на Аржентина Лионел Меси на Световното първенство по футбол. Футболистът, който вкара 2 гола за своя тим в четвъртфиналния мач, твърди, че е искал да стисне ръката на аржентинеца, но той го е отблъснал.

"Исках да му стисна ръката след мача. Много уважавам Меси като футболист. Той обаче отблъсна ръката ми. Лионел не искаше да разговаря с мен. Много съм разочарован", казва Вегхорст след отпадането на Нидерландия.

Футболистът на Бешикташ коментира и епизода, в който Меси го обиди, но на испански език. "Бълхата" каза на съперника си да не го зяпа, да се маха и го нарече "идиот". "Испанският не ми е много добър, но това не бяха уважителни думи", посочи нидерландецът.

Изглежда, че добрият приятел на Меси - Серхио Агуеро, е бил наблизо, защото и той представи своя версия на случилото се. "Вегхорст помоли Меси да отиде при него. Казах на Ваут да млъкне", посочи бившият аржентински национал.

Според аржентински медии самият нападател на ПСЖ е обяснил защо се държи по този начин към нидерландеца. "Техният номер 19 (Вегхорст) дойде при нас, започна да ни провокира още преди мача, да говори всякакви неща. Вижте видео от момента, в който Меси обижда Вегхорст, тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички