Капитанът на Аржентина Лео Меси: Диего ни гледа от небето и ни дава сили


Капитанът на Аржентина Лео Меси: Диего ни гледа от небето и ни дава сили
Снимка: Getty Images

3020 0

Капитанът на Аржентина Лионел Меси обяви, че отборът усеща присъствието на покойния Диего Марадона през цялата си кампания на Световното първенство по футбол. Това включва и драматичната победа с дузпи над Нидерландия, която класира "гаучосите" на полуфиналите.

Меси вдъхнови Аржентина за успеха с асистенция за първия гол на Молина, след което сам реализира от дузпа за 2:0. Но аржентинците пропиляха двата гола аванс и мачът бе решен след дузпи, при които спечелиха с 4:3. За изявите си капитанът бе избран за Играч на мача.

"Диего ни гледа от небето. Той ни дава сили и наистина се надявам така да остане до края", каза Меси пред репортери.

"Когато Лаутаро вкара гол и се класирахме, имаше огромна радост. Падна тежест от гърдите ни. Беше много труден мач. От началото беше наистина труден мач, знаехме, че ще бъде така.

Бяхме наистина щастливи и се наслаждавахме на този момент, направихме аржентинците наистина щастливи, те са истински развълнувани и са пълни с ентусиазъм", допълни звездата, цитиран от TyC Sports. Меси нападна и съдията на мача - Матеу Лаос от Испания. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички