Садио Мане надъха Сенегал преди мача срещу Нидерландия на Световното


Садио Мане надъха Сенегал преди мача срещу Нидерландия на Световното
Снимка: Getty Images

3278 0

Звездата на Байерн Мюнхен Садио Мане, който получи жесток удар преди началото на Световното първенство в Катар, надъха националите на Сенегал преди първия им мач на шампионата. Днес от 18 часа „Лъвовете от Теранга“ се изправят срещу Нидерландия.

30-годишният Мане, който остана втори в класацията за отличието „Златната топка“, получи контузия по време на последния мач на баварците за първенството. В крайна сметка нямаше шанс той да играе за родината си, а преди броени дни се наложи и да претърпи операция на пищялната кост на десния си крак.

Нападателят излезе с послание към съотборниците си в социалната мрежа „Инстаграм“.

„Този понеделник нашата скъпа страна започва участието си на световното първенство в Катар. Сигурен съм, че "лъвовете" ще надскочат себе си и ще подходят към всеки мач като към финал. Уверен съм, че сенегалците ще се съберат пред малкия екран, за да подкрепят и окуражат нашия доблестен национален отбор“, публикува Садио в профила си.

Като всеки привърженик на "лъвовете", аз съм уверен, че моите съотборници ще се бият като един, както правят обикновено, за да защитят честта на нашия мил Сенегал. Да живее Сенегал, давайте "лъвове"!“, написа още контузената звезда на шампиона на Африка.

Благодаря на всички за подкрепата. За щастие операцията мина добре. Искам да използвам възможността да изкажа благодарност към всички ви“, обърна се Мане последователите си в социалната мрежа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: След кошмара с Бензема: 18 ТОП футболисти, които са АУТ от Световното по футбол заради контузии


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички