Роберто Фирмино: Световното първенство ми е мечта, както на всички други - нещата не се развиха, както очаквах


Роберто Фирмино: Световното първенство ми е мечта, както на всички други - нещата не се развиха, както очаквах
Снимка: Getty Images/Guliver

3124 0

Дългогодишният нападател на Ливърпул и бразилският национален отбор - Роберто Фирмино, направи подробен коментар около ситуацията в която попаднa, след като официално стана ясно, че няма да пътува към Катар за Световното първенство през ноември и декември. 

Селекционерът Тите избра девет нападатели вместо 31-годишния футболист, въпреки че той има повече попадения от четирима от тях. Става въпрос за подвизаващите се във Висшата лига - Габриел Жезус, Габриел Мартинели, Ричарлисон и Антони. 

Ето какво написа Фирмино под пост в Инстаграм:

"Минавам, за да ви благодаря за всички мили съобщения.

Световното първенство е мечта за всички играчи и с мен не би било по-различно. Вчера нещата не се развиха така, както си представях или мечтаех за живота си, но мога да погледна назад и да имам сърце, което е благодарно на Бог, че вече ми позволи да изживея тази мечта като толкова много други. Ти, Господи, ще опазиш в съвършен мир, чиято цел е непоколебимия ум, защото на Теб уповава. (Исая 26:3)

Използвам възможността да засвидетелствам своето уважение и да поздравя всички повикани. Беше и винаги ще бъде чест да защитавам страната си, особено с дарбата, която Господ ми даде. Оставам тук, уверен, че Бог има най-доброто за мен и подкрепям предстоящата хекса.

Защото знам плановете, които имам за вас, казва Господ, планове да ви благоденствам, а не да ви навредя, планове да ви дам надежда и бъдеще. (Еремия 29:11)"

Eто я цялата група на Бразилия за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички