Ричарлисон се сложи редом до Роналдо и Неймар... върху тялото си (СНИМКА)


Ричарлисон се сложи редом до Роналдо и Неймар... върху тялото си (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1937 0

Един от най-силно представилите се футболисти за Бразилия на Световното първенство по футбол - Ричарлисон, е взел екстравагантно решение. Нападателят на Тотнъм е направил голяма татуировка на своя гръб.

На нея са изобразени три лица - неговото, както и на сънародниците му - Роналдо Назарио и Неймар, с когото е и съотборник в националния отбор. Можете да видите снимка на татуировката по-долу в материала.

Дом Тату - артист с над 180 хиляди последователи в Instagram, споделя, че изработката все още не е завършен процес, но загатна какво представлява.

25-годишният състезател бе голмайсторът за "селесао" на Мондиал 2022 със своите три попадения (от общо осем за Бразилия във всички срещи). Припомняме, че селекцията на Тите бе изхвърлена на четвъртфиналите от Хърватия, която надделя след изпълнения на дузпи.

Припомняме, че селекционерът на тима се оттегли от националния отобор след отпадането. След оставката начело на Бразилия Тите е получил 5 оферти за работа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички