Роналдо Феномена: Аржентина не играе много добре, но бих се радвал Меси да триумфира


Роналдо Феномена: Аржентина не играе много добре, но бих се радвал Меси да триумфира
Снимка: GettyImages

2801 0

Легендарният бразилски нападател - Роналдо Назарио, даде мнение относно един от фаворитите на Световното първенство в Катар - Аржентина, след отпадането на неговата родина от турнира.

Феномена смята, че "гаучосите" не се представят много убедително на Мондиала, но имат силен колектив. Огромно значение отдаде и на суперзвездата на тима Лео Меси, който прави фурор на финалите.

"Относно това кой го заслужава, всички заслужаваме. Никой обаче не ти подарява нищо. Аржентина не се представя много добре, но играят заедно, агресивни са и там е Меси, който е решителен в близост до наказателното поле. Сега обаче спринтира по-малко от преди", заяви Роналдо пред "AS". Той разкри и как ще се почувства, ако "гаучосите" триумфират.

"Той е много фокусиран върху успеха на Световното първенство. Виждам характера у него. Бих бил щастлив за него, ако спечелят, но ще изглеждам малко лицемерен, ако кажа, че ще се радвам за тях, поради великото съперничество между Бразилия и Аржентина. Виждам футбола като романтик. Ще се радвам на всеки шампион", допълни още той.

Ето кой според Феномена е фаворит за триумф на Мондиала

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички