"Останах с по-малко коса след този мач" - коментарът на треньора на САЩ след 1:0 срещу Иран


"Останах с по-малко коса след този мач" - коментарът на треньора на САЩ след 1:0 срещу Иран
Снимка: Getty Images

1153 0

Наставникът на САЩ - Грег Берхалтер, похвали футболистите си след победата срещу Иран, която позволи на отбора му да финишира на второ място в Група "В" на Мондиал 2022 и по този начин да се класира за 1/8-финалите в Катар (ето кой ще бъде техен противник). Единственото попадение в срещата падна в 38-ата минута, а негов автор бе Кристиан Пулишич.

"През първото полувреме показахме нашия си футбол и какво можем да правим. Изиграхме много добра първа част. През второто полувреме показахме повече решителност, а момчетата се постараха и дадоха всичко от себе си, за да останем непобедени и да се класираме напред", каза селекционерът на пресконференцията си, а след това бе запитан за състоянието на Пулишич, който получи травма при гола си и бе заменен още на почивката:

"Нямам актуална информация за състоянието му, но е чудесно, когато един от най-добрите ти играчи е и един от най-трудолюбивите. Той със сигурност е такъв, а аз не мога да кажа достатъчно суперлативи за него".

За финал треньорът на САЩ бе критичен към дългите продължения на мачовете в Катар и заяви, че е останал с по-малко коса след битката с Иран: "Тази нова идея с дългите продължения е много стресираща, особено когато трябва да броиш всяка секунда... Мисля, че останах с по-малко коса след този мач!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Достойно: Треньорът на Иран поздрави САЩ и не пожела да коментира спорен момент поради 2 причини

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички