Мондиал 2022: Магуайър издържа срещу САЩ нещо, което малцина забелязаха (ВИДЕО)


Мондиал 2022: Магуайър издържа срещу САЩ нещо, което малцина забелязаха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1744 0

Един от фаворитите на Световното първенство по футбол Англия не съумя да спечели втората си среща в групата, след като "трите лъва" не се представиха особено убедително в нападение срещу САЩ и дори напротив - американците не бяха далеч от това да грабнат успеха срещу селекцията на Гарет Саутгейте.

Все пак двата тима завършиха при равенство без попадения - 0:0. Това значи, "трите лъва" остават на първото място в подреждането с четири точки, следвани от Иран и САЩ с респективно по три и две точки, а на дъното към този момент е Уелс с една спечелена точка.

Във втори пореден двубой като титуляр за Гарет Саутгейт започна Хари Магуайър. Още преди старта на Световното това бе едно от най-обсъжданите решения на селекционера, тъй като се знаеше, че бранителят на Юнайтед ще е сред 11-те на Саутгейт.

Магуайър понася ужасно много критики за своята форма, но трябва да се отбележи, че много от тях са твърде крайни и обидни. Това не отсъства и на Мондиал 2022, където цял мач бе длъжен да слуша грозни думи по свой адрес от страна на американските фенове.

В социалните медии се разпространява видео с част от тях. Първата е цензурирана и са псувни по негов адрес, докато във втората го призовават да "си отбележи нов автогол". Чуйте ги по-долу в материала.

Най-интересните и важни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички