Официално: Без "Waka, Waka" в Катар, Шакира отказала участие


Официално: Без "Waka, Waka" в Катар, Шакира отказала участие
Снимка: Getty Images

2101 0

Шакира затвърди статута си на "кралица" на световните първенства по футбол. Певицата получи официална покана от организаторите на Световното първенство в Катар да изпълни може би най-популярната песен за всички турнири до сега "Waka, waka" от Мондиал 2010 година в ЮАР. На церемония, която обещава да е най-грандиозната от всички до сега и ще започне цял час преди първия мач между Катар и Еквадор на 20 ноември, колумбийката трябваше да "взриви" публиката с гласа и артистичността си. 

Испански медии съобщават, че Шакира е отказала участието на стадион "Ал Байт", поради "лични причини", въпреки че първоначално било сигурно присъствието ѝ на сцената. 

Тазгодишната песен на Световното първенство - "Hayya Hayya (Better Together)" може да се определи като един от провалите на организаторите. Издадена е преди около седем месеца, но въпреки неуморните опити да бъде популяризирана, не е постигнат по-голям успех, с едва 27 милиона гледания в YouTube и половината от коментарите, които искат "Waka Waka" от всепризнатата Шакира. Това е причината ФИФА да наруши традицията и да покани певицата, но очевидно и този опит е безуспешен. 

Все пак, не е изключено колумбийката да вземе участие под някаква форма по време на Световните финали в арабската държава, но Marca не уточнява точно в каква роля можем да я видим. 

Като цяло организацията на Катар предизвика доста критики и предстои да разберем дали всичко ще мине гладко по време на едномесечния турнир, а последната информация втрещи феновете - вижте при какви условия ще се настаняват привържениците. (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички