Един от фаворитите за Световното първенство умува за промени в групата


Един от фаворитите за Световното първенство умува за промени в групата
Снимка: Getty Images

909 0

Аржентина загря за Мондиал 2022 с мощна победа над ОАЕ с 5:0, но видимо и тя не е впечатлила или успокоила селекционера Лионел Скалони, тъй като заговори за промени в групата само броени дни преди началото на надпреварата.

Под въпрос остават защитникът Кристиан Ромеро и нападателите Николас Гонсалес, Алехандро Гомес и Пауло Дибала, които не взеха участие в двубоя в Абу Даби, а причината "дискомфортът", който изпитват футболистите.

"Имаме проблеми, но имаме и няколко дни на разположение. Надявам се да не се налага, но е възможно да се наложи да направим промени", обясни Скалони, цитиран от агенция Ройтерс.

"Не казвам, че ще ги извадя от отбора. Те просто не са готови в момента и нямаше как да играят в приятелския мач, защото имаше риск за здравето им. Трябваше да внимаваме със здравето им", добави специалистът, който спази срока и обяви пълната група на "гаучосите".

Аржентина започва участието си в надпреварата на 22-ри ноември срещу Саудитска Арабия, а останалите отбори в групата са Мексико и Полша.

Вижте амбициите на Лионел Меси за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички