"Нямаме много време за празнуване" - Лионел Скалони запази дисциплина след Аржентина 3:0 Хърватия


"Нямаме много време за празнуване" - Лионел Скалони запази дисциплина след Аржентина 3:0 Хърватия
Снимка: Getty Images

1421 0

Старши треньорът на Аржентина - Лионел Скалони, бе щастлив след отстраняването на Хърватия на 1/2-финалите на Мондиал 2022, но бе категоричен, че няма много време за празнуване:

"Всички сме развълнувани и се наслаждаваме на победата. Тя е ценна не само защото ни класира на финала, но и защото беше постигната срещу много силен съперник!", каза Скалони на пресконференцията си и след това уточни: 

"Направихме още една крачка напред, но нямаме много време за празнуване, тъй като трябва да започнем да мислим за това, което ни очаква. Старая се да не се вълнувам прекалено, но осъзнавам, че сега се намирам на място, за което мечтае всеки аржентинец".

"В първите минути хърватите владееха повече топката и бързо разбрахме, че това не трябва да продължава така. Тяхната халфова линия е много силна. Взехме мерки и нещата започнаха да се получават", каза още селекционерът на "гаучосите", а след това се изказа ласкаво за двамата си голмайстори:

"Хулиан Алварес се представи прекрасно. И не само заради двата гола, а защото се връщаше по-назад, за да помага на съотборниците си", заяви той по адрес на нападателя на Манчестър Сити, а думите му за Лионел Меси гласяха: "Мнозина мислят, че го твърдим само защото сме аржентинци, но аз наистина съм на мнение, че Меси е най-добрият футболист в историята. Нямам никакви съмнения в това!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Луис Суарес се възхити от Лионел Меси и излезе с призив към феновете

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички