Легенда на Манчестър Юнайтед се възхити от Меси: Спечелването на световната титлата ще е черешката на тортата в кариерата му


Легенда на Манчестър Юнайтед се възхити от Меси: Спечелването на световната титлата ще е черешката на тортата в кариерата му
Снимка: Getty Images

3158 0

Аржентина ще атакува трета световна титла на Мондиала в Катар. „Гаучосите“ разбиха с 3:0 Хърватия и чакат съперника си на финала в неделя.

Лионел Меси най-накрая показа защо е считан за най-добрия футболист през 21 век. Той вкара гол от дузпа и показа истински миг на гениалност при асистенцията си за второто попадение на Хулиан Алварес, фиксирало крайния резултат в полуфинала срещу „шахматистите“.

Представянето на 35-годишният Меси веднага предизвика коментари от бивши славни футболисти. Един от тях е легендарният ирландец Рой Кийн.

„Наистина се надявам Меси да спечели Световната купа, това ще бъде черешката на тортата на неговия турнир и цялостна кариера. Привилегия е да го гледам как играе.”, обяви бившият капитан на Манчестър Юнайтед, цитиран от „Sportbible.com“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ВИДЕО: Истинска магия от Меси! Това ли е иконичният момент на Лео на Световното първенство?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички