Мрежите прегряха за Мондиал 2022: Ако е дузпа за Аржентина, как ТОВА не бе фал в атака секунди по-рано (ВИДЕО)


Мрежите прегряха за Мондиал 2022: Ако е дузпа за Аржентина, как ТОВА не бе фал в атака секунди по-рано (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6000 0

Първият двубой от третия ден на Световното първенство по футбол 2022 противопоставя един от големите фаворити за спечелването на турнира - Аржентина, както и един от големите аутсайдери в групи - Саудитска Арабия.

Очаквано, двубоят започна на много високи обороти, подети от "гаучосите". Меси бе близо до гол след секунди и даде голяма заявка за Мондиал 2022 (ВИДЕО), но бе спрян след впечатляваща намеса на противниковия вратар, който поне временно запази мрежата си "суха".

Малко след това възникна ситуация, която породи много коментари. След изпълнение на статична ситуация играч на арабската страна задържа с ръца противников футболист и той се строполи на терена. Със сигурност играта на бранителя не бе по правилата, но тук всичко се опира до критеря, който главният съдия ще зададе.

ГРЪМ И МЪЛНИИ! САУДИТСКА АРАБИЯ ОБЪРНА АРЖЕНТИНА НА МОНДИАЛ 2022 С ДВЕ БИЖУТА ЗА 5' (ВИДЕО)

В мача между Англия и Иран имаше подобна ситуация и 11-метров наказателен удар не бе даден. Много пъти е ставало въпрос, че реферите не отсъждат леките задържания, тъй като всяко второ центриране в наказателното ще бъде дузпа поради единоборствата.

В този случай нарушение бе отсъдено. В социалните мрежи обаче все по-голяма популярност набира кадър, който е секунди по-рано от отсъдения фал. При него се вижда как футболист на Саудитска Арабия е леко изблъскан в гръб. Разбира се, трябва да отбележим, че в този случай изглежда сякаш топката все още не е вкарана в игра и претенциите на арабската страна не би следвало да са основателни. Преценете сами чрез видеото по-долу в материала.

ЛЕО И ЛЕО, СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО, АКО ИСКАТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ МОНДИАЛ 2022

Всички новини от Световното първенство 2022 в SportLive.bg.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички