ВИДЕО: Какво правиш, Лео? Меси отказа да вкара в края при шока срещу Саудитска Арабия?!


ВИДЕО: Какво правиш, Лео? Меси отказа да вкара в края при шока срещу Саудитска Арабия?!
Снимка: GettyImages

4560 0

Голямата тема на деня е свързана с шокиращата загуба на Аржентина от Саудитска Арабия още на старта на Световното първенство 2022г. в Катар

Въпреки че водеше до почивката, Аржентина допусна сериозно отпускане и с два гола на "зелените соколи" резултатът беше обърнат, а "гаучосите" станаха за смях на цял свят! 

Разбира се, най-голяма част от критиките отидоха към Лионел Меси, който вкара от дузпа през първото полувреме, но през втората направи редица грешки и не успя да помогне на своите нито да задържат аванса, нито да обърнат резултата при 1:2. 

Меси отказа да вкара на Саудитска Арабия?! 

Носителят на рекордните 6 отличия "Златна топка" разочарова сериозно в първия си двубой, а в края на мача феновете по цял свят не могат да си обяснят неговите действия. 

Той сбърка няколко подавания и загуби няколко пъти топката в заключителните 10 минути, което остави в недоумение всички, гледащи срещата. 

ЛЕО И ЛЕО, СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО, АКО ИСКАТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ МОНДИАЛ 2022

Най-изненадващият момент обаче дойде в самия край на двубоя. Вратарят на "Зелените соколи" едва не обезглави свой съотборник с коляното, а отбитата топка бързо стигна до Меси. 

Вместо да бие обаче, той реши да показва техника, и то на няколко пъти. Лео имаше три "прозореца" да стреля или дори да подава, но в крайна сметка загуби топката.... и феновете се питат защо не е стрелял - ето и снимка от ситуацията: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички