Англия - САЩ по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Англия - САЩ по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

5020 0

Селекциите на Англия и САЩ излизат една срещу друга за втория си мач от група "B" на Световното първенство по футбол в Катар. С евентуална победа "трите лъва" могат да си подпечатат участие в елиминационната фаза и да сложат край на надеждите на "янките".

Англия се разправи с Иран в първия си сблъсък в Катар, побеждавайки азиатската нация с разгромния резултат 6:2. САЩ направи добро първо полувреме, но кошмарно второ срещу Уелс и си подели точките с "драконите", завършвайки 1:1.

Англия е едноличен лидер в група "B" с актив от 3 пункта, САЩ пък заема втората позиция само с една точка, но ще се опита да промени това още днес.

Крайно интересен ще бъде сблъсъкът Букайо Сака - Тимъти Уеа. Звездата на Арсенал се разписа на два пъти във вратата на Иран и неговото представяне бе ключово за "трите лъва". Тимъти Уеа пък отбеляза единственото попадение за "янките" до момента в турнира.

Коя телевизия ще излъчи Англия - САЩ?

Мачът на стадион "Ал-Байт" е с начален час 21:00 българско време. Той ще бъде предаван пряко по телевизиите Diema и Diema Sport 3. Разбира се, ще може да следите срещата Англия - САЩ, както и всички мачове от Световното по футбол НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

ПЪЛНАТА ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА НА МОНДИАЛ 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички