Не е само Меси: Готвачът Salt Bae досажда и на Салах в най-тежкия момент в кариерата му (СНИМКА)


Не е само Меси: Готвачът Salt Bae досажда и на Салах в най-тежкия момент в кариерата му (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

11165 0

Готвачът Salt Bae, станал популярен с наглите си опити да се добере до снимка с Лионел Меси и световната титла на Аржентина, не за първи път се проявява в тази светлина. Оказва се, че турският готвач е досаждал и на Мохамед Салах на финала на Шампионска лига през 2018-а.

Кой и защо досаждаше на Меси след финала на Мондиал 2022

Минути след финала на Мондиал 2022 Salt Bae се появи на терена и започна да дърпа Меси за ръката, искайки от аржентинеца да се снимат. Меси видимо остана разгневен от Salt Bae (ВИДЕО), но в крайна сметка се съгласи да се снимат.

Готвачът, който целуна световната купа

Скандалните действия на готвача не останаха незабелязани, като видео от ситуацията стана хит в социалните мрежи. В същото време ФИФА обеща да разследва Salt Bae и това как се е озовал на терена, тъй като достъп до световната титла имат много ограничен състав от лица.

Salt Bae досажда и на Мохамед Салах

В социалните мрежи обаче припомнят, че Salt Bae не за първи път досажда на футболни суперзвезди. В интернет се появи кадър от финала на Шампионска лига през 2018-а, на който готвачът позира с Мохамед Салах след загубата на Ливърпул от Реал Мадрид.

Снимката на Salt Bae с разстроения Салах

Поражението за Салах бе изключително тежко, тъй като египтянинът мечтаеше за този финал през целия си живот, но трябваше да бъде принудително изваден от игра рано-рано, след като Серхио Рамос контузи рамото му.

Въпреки че бе изключително разочарован, Салах все пак трябваше да позира за снимка с настоятелния Salt Bae. Турчинът пък по никакъв начин не се съобрази с чувствата и емоциите на египтянина, на когото едва ли му е било до снимки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички