Интернет сензация видимо досажда на Меси след Световното, въпреки че получи "НЕ" от Лео (ВИДЕО)


Интернет сензация видимо досажда на Меси след Световното, въпреки че получи "НЕ" от Лео (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4331 0

Доста любопитен момент уловиха камерите след големия финал на Световното първенство по футбол, което се проведе в Катар. Както е известно, Аржентина надделя над Франция в последната среща, завършила по възможно най-драматичния начин - след изпълнения на дузпи.

Въпросният момент след срещата касае голямата звезда на южноамериканската страна Лионел Меси, който отново бе под светлините на прожекторите. Всичко се разви по време на празненствата, на които се бяха отдали футболистите и техните семейства и близки.

На терена обаче бяха нахлули и други фенове, а сред тях бе интернет сензация. Нусрет Гьокче, който набра огромна популярност в социалните мрежи поради начина, по който посипва сочните ястия със сол.

Гьокче се озова на терена по време на празненствата и разбира се голямата му цел бе Лионел Меси. На няколко пъти опита да поздрави и размени думи с големия футболист, но видимо Бълхата нямаше подобно желание.

В крайна сметка след няколко опита Меси склони и поздрави Гьокче, въпреки че се виждаше "желанието", с което го прави. В крайна сметка турчинът дори се добра до снимка с трофея, както и кадри с други звезди на новия световен шампион.

По време на сериозна част от празненствата Меси бе с арабско наметало - разкриха причината и символиката (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички