ФИФА най-накрая отговори на критиките за нахалния турчин Salt Bae


ФИФА най-накрая отговори на критиките за нахалния турчин Salt Bae
Снимка: GettyImages

40623 0

Нусрет Гьокче, познат с псевдонима си "Salt Bae", отдавна е известен на широката общественост. Неговите кулинарни умения и култов начин, по който предоставя ястията си, станаха хит в социалните мрежи преди години.

Сега турският специалист отново напомни за себе си, този път обаче по негативен начин. Нусрет "взриви" социалните мрежи след финала на Световното първенство в Катар между Аржентина и Франция. В опита си да се добере до ценния трофей и снимка с "гаучосите" той видимо притесняваше футболистите, като действаше много настоятелно и дори досадно за тях.

Голяма част от въпросите бяха отнесени към това кой и защо е допуснал този човек да слезе на терена и да действа по такъв начин. След множество критики и молби, от ФИФА най-накрая излязоха със становище за случилото се. 

"След разглеждане ФИФА установява как лица са получили неправомерен достъп до терена след церемонията по закриване на стадион "Лусаил" на 18-и декември. Ще бъдат предприети съответните действия", гласи написаното от асоциацията.

Гьокче обаче далеч не беше единственият, който "нахлу" на терена по време на празненствата на Аржентина. Затова и той не се споменава директно в становището. Все още не е ясно дали не е получил специална покана за това от хора от щаба на "гаучосите".

Ето кои четирима играчи на Уругвай пък за заплашени да не играят футбол 6 месеца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички