На Острова със съмнения за Бразилия на Мондиала, намериха и сериозен кусур


На Острова със съмнения за Бразилия на Мондиала, намериха и сериозен кусур
Снимка: Getty Images/Guliver

1062 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, направи доста интересен коментар, захапвайки настоящия играч на "дяволите" и на бразилския национален отбор - Фред.

"Връщам се назад, когато очевидно бях дете. Докато растях, винаги имах слабост към Бразилия. Искам да видя колко добре ще се справи "Селесао", имам силно чувство за тях", сподели Кийн за "Sky Bet" пред друга легенда на Юнайтед - Гари Невил.

Двамата заговориха за дуото в полузащитата на Тите - Каземиро и Фред, а Кийн си позволи да направи по-остър коментар за втория: "Ето го. Това е слабото място на Бразилия. Но те имат други играчи, които могат да покрият тази позиция".

Рой Кийн придоби сериозна популярност, след края на кариерата си, с безмилостните си коментари, които прави по адрес на някои футболисти, а вече е ясна и поредната му "жертва" - Фред.

Бразилецът се присъедини на "Олд Трафорд" през 2018-а година. Той изпитва трудности, налагайки се в стартовите 11 на настоящия мениджър Ерик Тен Хаг, но пък за сметка на това остава ключов футболист в селекцията на Тите в Бразилия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Момчето, което върви по стъпките на Пеле и се цели към трофея на Мондиала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички