Тите мисли по-дефанзивна схема за Сърбия, може да жертва Винисиус


Тите мисли по-дефанзивна схема за Сърбия, може да жертва Винисиус
Снимка: Getty Images

1101 0

Селекционерът на Бразилия Тите обмисля да не залага на твърде атакуващ състав в първия мач на тима на Световното в Катар. На 24 ноември петкратният световен шампион излиза срещу Сърбия и специалистът "изобщо не вярва" на този тим, пише Marca".

Той обмисля да избере различен състав от този, който използва в последно време. През септемврийската пауза той обиграваше тима в схема с петима чисти нападатели в лицето на Рафиня, Пакета, Неймар, Винисиус и Ришарлисон.

От щаба на Бразилия не са оставили незабелязана заплахата от Костич, Влахович и Митрович. Затова обмислят "селесао" да играе малко по-консервативно срещу балканския тим и да пожертват нападател за играч, който осигурява по-малко "световртеж" и повече баланс, пише испанското издание.

Големият губещ, който може да остане на пейката на старта в Катар е звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор. Неговите десет гола и пет асистенции през сезона дотук го оставят само зад Неймар в бразилската атака. Все пак, за успокоение на феновете на нападателя, Тите не е решил нищо със сигурност и още има място за анализ. А ето кой ключов бразилски национал не тренира заради контузия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички