Мондиал 2022: "заслон" от най-здравия германец и симулация от Бускетс - роди се "бижу" (ВИДЕО)


Мондиал 2022: "заслон" от най-здравия германец и симулация от Бускетс - роди се "бижу" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1867 0

Испания и Германия не се победиха в гвоздея от програмата на група Е от Световното първенство 2022. Двата отбора завършиха при равенство 1:1, като "Ла Фурия" бе по-активна и имаше повече положения, но и Бундестима може да съжалява за доста сериозни пропуски на сметката си.

Получи се много качествен двубой с атакуващ футбол и страхотно тактическо надлъгване. Въпреки това след срещата една ситуация набира повече популярност от останалите. Става въпрос за по-скоро комичен, отколкото чисто футболен момент.

При ъглов удар за футболистите на Ханзи Флик те избраха заучено положение, при което Леон Горецка явно трябваше да лиши Антонио Рюдигер от неговия "пазач" в ситуацията - Серхио Бускетс. Полузащитникът на Байерн Мюнхен обаче използва баскетболен прийом и постави заслон.

Бускетс, който неведнъж в миналото е опитвал да заблуди съдиите и да изпроси тежко наказание за опонентите (в доста от случаите е било успешно), веднага видя възможността и не просто опита да си спечели нарушение, а да симулира и удар в лицето. Можете да видите ситуацията по-долу в материала.

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички