Модрич се закани на Аржентина: Ще изиграем най-добрия мач в живота ни!


Модрич се закани на Аржентина: Ще изиграем най-добрия мач в живота ни!
Снимка: Getty Images

1981 0

Суперзвездата на Хърватия  Лука Модрич обяви, че „ватрените“ са готови да се изправят срещу Аржентина на полуфиналите на Световното първенство в Катар. Той се закани, че „шахматистите“ ще се опитат да изиграят „мача на живота“ си срещу „гаучосите“. 

Аржентина е топ отбор. Ще се стремим да изиграем най-добрия си мач на турнира срещу тях, най-добрият мач в живота ни. Надявам се да играем достатъчно силно, за да стигнем до финала“, заяви Модрич пред „Спортске новости“.

Меси? Имам желание да играя срещу него, но той не е сам на терена. Разбира се, Меси е страхотен футболист, ще ни бъде много трудно да го спрем, но ние сме готови за това и ще дадем всичко от себе си", допълни ветеранът на Реал Мадрид.

Впечатляващо е, че отново стигнахме до полуфинал. Удивително е, че нашият отбор играе така. Никой не ни смяташе за фаворити преди началото на Световното. Това е добре. Всички говорят за големите държави. При положение, че имаме малка страна, никой не залага на нас, но за нас няма значение, че някой се счита за фаворит, а ние сме аутсайдер. Можем само да се отдадем напълно, да вложим всичко от себе си. Ние сме силни в това“, каза още Модрич.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Вижте 4-те възможни сценария, с които може да приключи Мондиал 2022

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички