ВИДЕО: Лука Модрич утеши и надъха съотборника си в Реал от тима на Бразилия


ВИДЕО: Лука Модрич утеши и надъха съотборника си в Реал от тима на Бразилия
Снимка: Getty Images

3559 0

Полузащитникът на Хърватия Лука Модрич подкрепи своя съотборник в Реал Мадрид - Родриго, след като европейците отстраниха Бразилия в 1/4-финалите на Световното първенство по футбол.

"Селесао" загуби след изпълнения на дузпи, а Родриго изпълни първи за своя тим, но ударът му бе спасен от хърватския вратар Доминик Ливакович. Модрич пък реализира своя 11-метров наказателен удар.

"Може да се случи на всеки. Родриго трябва да бъде поздравен, че има силата и манталитета да изпълни дузпа. Всеки може да пропусне. Аз го насърчих. Бях само няколко години по-голям от него, когато пропуснах дузпата срещу Турция през 2008 година. Бях на 23", заяви носителят на "Златната топка" за 2018 година.

"Не е лесно. Той ще натрупа опит и сили да продължи. Сигурен съм, че ще излезе по-силен от тази ситуация. Добре. Всички пропускат. Подкрепих го и му дадох сили. Разбираме се много добре с него и е жалко, че това се случи с него", каза още капитанът на Хърватия пред "ESPN". А ето какво постижение записа Модрич в мача с Бразилия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички