Ясен като бял ден: Финалът на Световно първенство 2022 е предрешен!


Ясен като бял ден: Финалът на Световно първенство 2022 е предрешен!
Снимка: Getty Images

16174 0

Полуфиналите на Световно първенство 2022 в Катар все още не са се изиграли, но изглежда всички са уверени в това кои ще са двата отбора, които ще се изправят в спор за световната титла. 

Според всички пазари и коефициенти на букмейкърите в цял свят, абсолютният фаворит за финал на 22-ия шампионат на планетата е срещата Аржентина - Франция. Може ли обаче да се стигне до изненада, тъй като такива не липсваха? 

Ясен е финалът на Световно първенство 2022? 

Според коефициентите на платформата за онлайн спортни залози и казино игри - Sesame.bg, Аржентина и Франция не би трябвало да имат проблеми в полуфиналите. 

Лео Меси и компания са с много по-високи шансове от Хърватия в първия полуфинал от Световното (вторник вечер). Коефициентът на Аржентина да спечели в редовното време е 1.85, докато цялостно да се класира за финал ставката за отбора е 1.40. 

Шансовете на хърватите да продължат са оценени на 2.90, докато срещата да се реши след дузпи (така както стана във всички мачове на Хърватия до момента) е със ставка 5.50. 

Франция, от своя страна, се изправя срещу отбор, който спечели срещу Белгия и Португалия, отстрани Испания и не допусна нито един отбор да вкара гол - Мароко (единственото попадение, което "лъвовете" допуснаха беше автогол). 

"Петлите" са още по-сериозен фаворит, отколкото е Аржентина срещу селекцията на Златко Далич. Очакванията са за триумф на Франция още в редовното време (1.56 в Sesame.bg), докато страдащата от сериозни физически проблеми селекция на Мароко да продължи към финала се оценява на 4.33! Способен ли е храбрият тим на Уалид Реграги да се справи и с Франция - предстои да разберем! 

50 безплатни завъртания за всеки гол на полуфиналите

Бонусът на Sesame.bg за всеки гол на Световното продължава с пълна сила. Компанията за онлайн залози даваше по 20 безплатни завъртания на определена игра досега (и при изпълнение на определени условия от потребителите) за всеки гол на шампионата в Катар - с условията на промоцията се запознайте в сайта Sesame.bg.

 

От полуфиналите нататък обаче завъртанията са вече 50!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички